Загарбники за добу обстріляли 26 населених пунктів на Запоріжжі

Загарбники за добу обстріляли 26 населених пунктів на Запоріжжі

Укрінформ
Упродовж минулої доби російські війська обстріляли 26 населених пунктів у Запорізькій області.

Про це у Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація з посиланням на дані поліції, передає Укрінформ.

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Малинівка, Гуляйполе, Гуляйпільське, Кам'янське, Червоне, Затишшя, Єгорівка, Залізничне, Оріхів, Малі Щербаки, Новоданилівка, Ольгівське, Мала Токмачка, Чарівне, Щербаки, Полтавка, Зелений Гай, Новоселівка, Шевченко, Новокарлівка, Білогір'я, Степове, Плавні, Степногірськ, Зарічне, Комишуваха", - йдеться у дописі.

Зазначається, що надійшло 36 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури унаслідок обстрілів.

Читайте також: Ворог намагається наступати на чотирьох напрямках, але зазнає значних втрат

За даними ОВА, минулої доби загарбники здійснили 156 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Як повідомлялося, російські загарбники минулої доби двічі обстріляли з реактивних систем залпового вогню населений пункт й акваторію Очаківської громади, пошкодивши житлові будинки та господарські споруди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-