Донецька ОВА показала наслідки ракетного удару по Краматорську

Донецька ОВА показала наслідки ракетного удару по Краматорську

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео з наслідками ракетного удару російських військ по Краматорську, де сьогодні, 20 січня, трьома влучаннями було пошкоджено дитячий садок, школу, житлові багатоповерхівки, медичні заклади. Є поранений.

Відповідний ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ. 

На відео – пошкоджена будівля дитячого садочка, де розбите скло у вікнах, рами вивернуті, місцями вони взагалі вилетіли, на даху будинку дірки. На вулиці велика вирва від ворожої ракети, розбиті дитячі майданчики, поламані гойдалки, альтанки, усередині пошкодженої будівлі - купи уламків скла, побиті дитячі меблі, розкидані обпалені книжки.

У багатоповерхових багатоквартирних будинках, де від вибухів повилітали шибки, комунальники на спеціальних підйомниках усувають пошкодження. Також вони навколо будинків прибирають будівельне сміття, що утворилося після вибуху.

В ОВА нагадали, що сьогодні зранку росіяни знову ударили по Краматорську — влучили у дитсадок, профілакторій, пошкодили школу й житлові багатоповерхівки.

«Щодня Донеччина зазнає численних ворожих обстрілів та ударів — росіяни прагнуть винищити якомога більше наших людей. За всі злочини будуть відповідати!», - наголосили у військовій обладміністрації.

Читайте також: Обстріл Запоріжжя: ворог вдарив по місту ракетами С-300, у поліції показали наслідки

Як повідомлялося, на Донеччині зранку 20 січня російські загарбники завдали ракетного удару по Краматорську, ракета впала поблизу дитсадка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-