Перехоплення ГУР: Загарбник каже, що чекає на можливість виїзду у рф, щоб втекти

Перехоплення ГУР: Загарбник каже, що чекає на можливість виїзду у рф, щоб втекти

Аудіо
Укрінформ
Головне управління розвідки оприлюднило чергове перехоплення розмови російського загарбника, який розповідає, що чекає на можливість виїзду в рф, щоб втекти від служби.

Розмову ГУР МОУ оприлюднило у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Не знаю, там наче нас у росію вивозять на переформування, а потім під Херсон, говорять. І ось я думаю, там, бл.., якщо у росія вдасться, то я, бл…, то більше не поїду вже. Спробую «петлянути» та там в Печенгу [мурманська обл., рф] з*батися», - сказав росіянин.

Читайте також: Перехоплення ГУР: росіянка скаржиться, що влада рф приховує інформацію про події на фронті

Загарбник також зізнається в тому, потрапити на Херсонщину він боїться «Якщо захочуть під Херсон закидати, а там взагалі говорять, дупа повна».

Ворог також свою 200-ту бригаду, в якій, зі слів окупанта, відмовляються звільняти після закінчення терміну контракту, він називає «самою конченою».

Читайте також: Шпиталі у росії переповнені пораненими військовими - перехоплення

Як повідомляв Укрінформ, 10 січня ГУР МОУ Головне управління розвідки надало чергове перехоплення телефонного спілкування окупанта з жінкою, де він скаржиться на постійні обстріли, пияцтво та можливу загибель. Своєю чергою росіянка зазначає, що пропагандистські ЗМІ не повідомляють жодної інформації про реальні події на фронті в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-