На Запоріжжі від російського обстрілу загинула жінка

На Запоріжжі від російського обстрілу загинула жінка

Фото
Укрінформ
У Гуляйполі внаслідок ворожого удару пошкоджено історичну будівлю. Також смертельно травмовано жінку.

Про це повідомляє поліція Запорізької області, передає Укрінформ.

"Населені пункти Пологівського району продовжують перебувати під щільними обстрілами загарбницьких військ. Страждають будинки мешканців Оріхова, Гуляйполя та довколишніх сіл. Крім того, вогневої атаки зазнала історична будівля в районному центрі Гуляйпільської ОТГ. Осколками снарядів пошкоджено фасади та дах приміщення", - йдеться у повідомленні.

Вчора в одному з населених пунктів Пологівського району виявили тіло 40-річної жінки, яка загинула від отриманих осколкових поранень під час артобстрілу, що відбувся напередодні.

Загарбники обстрілювали Запоріжжя, загинула жінка / Фото: ГУНП в Запорізькій області

Цієї ночі окупанти застосували проти мирних жителів села Лежине Запорізького району ЗРК С-300. Ракети влучили в будівлю місцевого навчально-виховного комплексу та зруйнували його вщент. У довколишніх будинках вибуховою хвилею вибило вікна, пошкодило фасади й дахи, огорожі.

За всіма фактами воєнних злочинів зібрані доказові матеріали та відкриті кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Кількість загиблих унаслідок обстрілу росіянами Херсона зросла до восьми

Як повідомлялось, за минулу добу до правоохоронних органів надійшло 22 повідомлення про руйнування на Запоріжжі внаслідок ворожих обстрілів.

військові рф атакували область із артилерії, РСЗВ та ракетних установок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-