росіяни підсилюють свої позиції на Запорізькому напрямі - Хлань

росіяни підсилюють свої позиції на Запорізькому напрямі - Хлань

Укрінформ
російські військові перекидають частину своїх сил з Каховки і Нової Каховки ближче до кордону із Запорізькою областю.

Про це в ефірі 24 каналу сказав депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

“Велика кількість рашистів перемістилася з Каховки і Нової Каховки до Нижніх Сірогоз, які знаходяться на трасі Херсон-Мелітополь, це якраз на кордоні з Запорізькою областю. І там окупанти побудували фортифікаційні споруди саме по цих основних трасах. І зараз окупанти хочуть зробити підкріплення саме запорізького напрямку і розглядають можливий наступ наших ЗСУ саме з Запоріжжя. Тому окупанти перекидають свої основні сили, підкріплюючи якраз свої блокпости, які знаходяться на трасах від Мелітополя і від Запоріжжя. Так, російських військових у Новій Каховці і Каховці десь поменшало. Але говорити, що вони повністю вийшли з міста, на жаль, не можна”, - сказав депутат облради.

Читайте також: На Херсонщині загарбники вимагають перереєструвати бізнес за законодавством рф - Хлань

Хлань додав, що йде передислокація, ворог залишає свої спостережні пункти, але щоб росіяни повністю вийшли з Каховки та Нової Каховки — то ні. Їхня присутність там поки що доволі суттєва.

Як раніше повідомляв Генштаб ЗСУ, на Запорізькому напрямку ворог відновлює залізничну інфраструктуру для покращення логістичного забезпечення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-