росіяни так потерпають від ударів ЗСУ, що втрачають надію на східному фронті - перехоплення

росіяни так потерпають від ударів ЗСУ, що втрачають надію на східному фронті - перехоплення

Аудіо
Укрінформ
російські загарбники настільки потерпають від ударів Збройних сил України, що втрачають надію навіть на східному фронті, де зосередили найбільше сил.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба безпеки України.

Так, у перехопленій СБУ розмові російський військовий, який воює в районі Кремінної в Луганській області, скаржиться: «Офицер говорит: «надо элеватор брать». А как его брать, когда три пулемета? А он: «Команда была брать». 17 человек положили мобилизованных… Только встали с поля. Пока мы их обратно тащили, нас минометами обкидали».

Сам же офіцер, за словами росіянина, утік. Військовий не приховує своєї паніки та фактично прощається з дружиною. Зокрема, заявляє, що його підрозділ приречений, але ніхто їх не збирається відводити: наказ — стояти до останнього.

На втрати російське командування, за словами загарбника, не зважає: «Мобиков отгружаем пакетами. Пакетами… Ты представляешь? Не по одному человеку. 17 человек в день», — заявляє він.

Читайте також: Командування рф приховує причини загибелі мобілізованих - перехоплення СБУ

Перепадає загарбникам і від «своїх», зокрема через «неправильную корректировку».

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабного вторнення рф Сили оборони України ліквідували вже близько 96 тисяч 590 російських загарбників.

Фото: gur.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-