Загарбники атакують Донеччину по всій лінії фронту: в ОВА показали наслідки

Загарбники атакують Донеччину по всій лінії фронту: в ОВА показали наслідки

Фото
Укрінформ
На Донеччині ворог продовжує обстріли по всій лінії фронту від Курахівської до Лиманської громади, є загиблі та поранені мирні жителі.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграміповідомила Донецька обласна військова адміністрація та опублікувала фотографії руйнувань із місць обстрілів.

«росіяни продовжують обстріли по всій лінії фронту від Курахівської до Лиманської громади… На Горлівському напрямку росіяни стріляли по околицях Торецької, Соледарської та Світлодарської громад. У Соледарі 1 людина загинула, 1 поранена — обставини з'ясовуємо», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Волноваському напрямку — інтенсивні обстріли Вугледара та Павлівки, обійшлося без постраждалих.

На Донецькому напрямку одна людина загинула у Курахівській громаді, пошкоджено два будинки у Первомайському Очеретинської громади. Вночі були поодинокі обстріли околиць Мар'їнської громади та Авдіївки, зранку Авдіївка зазнала два потужних артобстріли — наслідки встановлюються.

На Лисичанському напрямку не припиняються обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді. Кількість жертв і руйнувань наразі встановлюється.

Також серед ночі росіяни обстріляли Новотроїцьке Покровської громади, пошкодили дев’ять приватних будинків та сільгосппідприємство.

«На Донеччині давно не лишилося безпечних місць. Евакуюйтесь», - наголосили в ОВА.

Читайте також: Минулої доби росіяни вбили чотирьох жителів Донеччини

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-