росіяни зранку обстріляли Широківську громаду Миколаївщини

росіяни зранку обстріляли Широківську громаду Миколаївщини

Укрінформ
У Миколаївській області зранку 29 жовтня російські війська обстріляли населений пункт Широківської громади, завдавши руйнувань та пошкоджень житловим будинкам.

Як передає Укрінформ, про це очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

«Вчора, 28 жовтня, орієнтовно о 07:30, 09:30, 12:00, 18:00, 21:30 та сьогодні, 29 жовтня, о 05:30 обстрілів зазнав населений пункт Широківської громади», – зазначив він.

Читайте також: У Червонопопівці на Луганщині ЗСУ знищили близько 20 загарбників

За даними голови ОВА, ворожим вогнем зруйновані два житлові будинки, ще три зазнали пошкоджень, зокрема уламками в них вибиті вікна та пошкоджені дахи. Постраждалих від обстрілів немає.

У Миколаївському районі 28 жовтня о 10:30 російські війська завдали удару по населеному пункту Галицинівської громади, унаслідок чого поранення дістали четверо мирних жителів. Пошкоджень також зазнала лінія електропередач. Протягом години електропостачання було відновлене.

Того ж дня мінометним вогнем ворог обстрілював портову акваторію Очакова. Постраждалих немає.

Читайте також: За добу росіяни вбили трьох цивільних на Донеччині

У Баштанському районі тривають обстріли території та населених пунктів Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

У Первомайському та Вознесенському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України протягом 28 жовтня знищили на південному фронті чотири ворожі танки, а також три склади боєприпасів у Бериславському та Миколаївському районах.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-