На Чернігівщині зафіксували 10 вибухів внаслідок ранкових обстрілів рф

На Чернігівщині зафіксували 10 вибухів внаслідок ранкових обстрілів рф

Укрінформ
Унаслідок обстрілів ворога зранку 21 жовтня прикордоння Чернігівщини зафіксовано 10 вибухів артилерійських снарядів на території Новгород-Сіверської територіальної громади.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ.

"Зранку 21 жовтня ворог продовжив вогневий терор. 10 вибухів артилерійських снарядів зафіксовано на території Новгород-Сіверської територіальної громади. Вогонь росіяни вели з району населеного пункту погар", - йдеться у повідомленні.

Водночас по території Зноб-Новгородської громади росіяни гатили мінометами з боку населеного пункту Зноб, зафіксовано 6 вибухів. Обійшлося без жертв та руйнувань.

Читайте також: Загарбники обстріляли з артилерії прикордоння Чернігівщини та Сумщини - ОК «Північ»

10 вибухів артилерійських снарядів зафіксовано на території Новгород-Сіверської територіальної громади.

Учора, 20 жовтня, як повідомили в ДПСУ, ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів та ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Зноб-Новгородська громада Сумщини і Новгород-Сіверська, Семенівська та Сновська громади Чернігівщини.

Семенівська громада у чотирьох випадках зазнала ворожих мінометних обстрілів з районів ворожих населених пунктів ломаківка, сушани, любечане та ліпіца. Усього в прикордонні громади зафіксовано близько двох з половиною десятків вибухів.

По території Сновської громади з боку населених пунктів чорноземний городок та кирилівка ворог двічі цілив мінами 120 мм калібру - два вибухи.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 20 жовтня, 11 цивільних громадян загинули внаслідок збройної агресії росії, ще 13 осіб поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-