Артилерія ЗСУ точково б’є по ворогу на Запоріжжі – знищений склад боєприпасів, майже 100 поранених

Артилерія ЗСУ точково б’є по ворогу на Запоріжжі – знищений склад боєприпасів, майже 100 поранених

Укрінформ
У захопленому Мелітополі та ще двох населених пунктах Запорізької області в результаті точкових ударів української артилерії поранено майже 100 російських загарбників, а в Бердянську знищено склад боєприпасів рф.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Генерального штабу Збройних сил України, передає Укрінформ.

«За уточненою інформацією, підтверджено результати вогневого ураження підрозділів противника. В результаті точкових ударів артилерії Сил оборони в населеному пункті Мелітополь Запорізької області поранено понад 40 окупантів. У Бердянську знищено склад боєприпасів. У населеному пункті Воскресенка – до 30 поранених загарбників, Василівка – до 25 поранених», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кількість загиблих, яку росіяни намагаються приховати, уточнюється.

Тим часом у Херсоні росіяни змушені залучати підрозділи росгвардії до інженерного обладнання позицій навколо міста.

«Одночасно вживаються заходи щодо вивезення колаборантів та їхніх сімей на територію тимчасово окупованої території АР Крим», - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Морпіхи за добу знищили два російські танки, гармату і ЗРК «Тор»

Також, за інформацією Генштабу, авіація Сил оборони за цю добу завдала більше 11 ударів, - підтверджено ураження 10 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також позиції зенітного ракетного комплексу росіян.

«Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили 25 ворожих БпЛА «Shahed -136», - підкреслюється в повідомленні.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, один район зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два об’єкти ППО, 2 склади боєприпасів та інші військові цілі росіян.

Читайте також: росія за добу завдала дев’ять ракетних і 39 авіаційних ударів по Україні

Як повідомлялося, у понеділок уранці росія атакувала Київ 28 дронами. Зафіксовано п’ять влучань, зокрема у житловий будинок у Шевченківському районі. Наразі відомо про чотирьох загиблих.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-