Із заяв фсб про «розслідування» вибуху на Кримському мосту покепкували китайські ЗМІ - розвідка

Із заяв фсб про «розслідування» вибуху на Кримському мосту покепкували китайські ЗМІ - розвідка

Укрінформ
У ГУР МОУ звернули увагу, що провідний інформаційний портал Китаю опублікував саркастичний коментар представника української розвідки Андрія Юсова щодо так званого розслідування вибуху на Кримському мосту фсб.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначається, що провідний інформпортал Китаю Guancha.cn опублікував коментар представника пресслужби ГУР МО України Андрія Юсова щодо проведеного фсб «розслідування» причин вибуху на Кримському мосту. Аудиторія цього порталу – 73,5 млн відвідувачів. Аудиторія YouTube каналу – 36,7 млн відвідувачів.

У ГУР звертають увагу, що в цьому коментарі Юсов саркастично зазначив: «Останню їхню заяву ми точно не коментуватимемо. Дивно, але в районі Кримського мосту жодної візитівки не знайшли».

Читайте також: Підрив Кримського мосту: ГУР не коментує звинувачення фейкових структур фсб та слідкому

Таким чином, в українській розвідці вважають, що китайське ЗМІ покепкувало із заяв російського фсб щодо результатів «розслідування» вибуху на Кримському мосту.

Як повідомлялося, у рф відзвітували про затримання п'яти громадян росії, трьох громадян України та Вірменії в рамках розслідування справи про вибух на Керченському мосту. фсб рф звинуватила в організації підриву Головне управління розвідки Міноборони України.

Читайте також: «Зникла» вісь і запасне колесо: у рф показали фото та відео фури, яка нібито підірвала Кримський міст

У ГУР у відповідь на це зазначили, що фсб та слідчий комітет росії – фейкові структури, тому їхні заяви коментувати не будуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-