На Луганщині росіяни скупчуються біля Сватового та мінують мости - Гайдай

На Луганщині росіяни скупчуються біля Сватового та мінують мости - Гайдай

Укрінформ
У Луганській області російські військові скупчуються у Сватівському районі та мінують мости.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі. 

"Окупанти скупчуються на Сватівщині, мінують мости та посилюють «відмінений» контроль на кордоні з росією", - написав він.

За словами Гайдая, "на тлі повідомлень про масовий виїзд із захоплених територій підрядників із росії та вкрай негативної якості їхньої діяльності окупанти хизуються ремонтами у Привіллі. Там вони в одній зі шкіл у середині жовтня розпочали скління фасаду. Інформують, що перший поверх вже завершили. Про яке опалення може йтися, якщо заклади освіти досі без вікон?".

Читайте також: Загарбники облаштували у Сєвєродонецьку майданчики для підготовки «мобілізованих» - Гайдай

Як наголосив Гайдай, незадоволені місцеві жителі також посиленням контролю на межі так званих "лнр" і "днр" з росією, хоча скасування митниці вже закріплено на "законодавчому" рівні в держдумі.

Мобільний зв’язок загарбники "вмикають і вимикають, коли їм заманеться. Так, в селах Сватівського району, де росіяни зараз укріплюються, подзвонити можна виключно десь із пагорба, якщо знаєш місця", - зазначив очільник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни примушують жителів тимчасово захоплених територій Луганської області отримати паспорт рф до 1 січня.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-