росіяни випустили по Дніпропетровщині понад 10 ракет

росіяни випустили по Дніпропетровщині понад 10 ракет

Фото
Укрінформ
Країна-терорист – рф – спрямувала на Дніпропетровську область більше 10 ракет – зі свого боку поліція документує наслідки масштабної ракетної атаки.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Національної поліції України (НПУ), передає Укрінформ.

«Понад 10 ракет спрямувала країна-терорист на Дніпропетровську область», - уточнюється у повідомленні.

Зазначається, що вранці армія рф завдала масованих ракетних ударів по Дніпру, також війська рф влучили по інфраструктурних об’єктах на території Кривого Рогу та Криничанської тергромади.

Дніпро після ракетних прильотів / Фото: Микола М'якшиков, Укрінформ

За інформацією НПУ, на місцях російських ворожих атак працюють слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки та спеціалісти профільних служб. Триває документування наслідків ракетних ударів та збір речових доказів.

Окремо уточнюється, що російська армія продовжує обстрілювати з артилерії місто Нікополь та Червоногригорівську територіальну громаду.

«У ніч на 10 жовтня було здійснено ворожий обстріл з РСЗВ «Град» житлових кварталів у центрі Нікополя. У результаті пошкоджено будівлі магазинів, аптек, кафе, поштове відділення, ліцей, дитяча лікарня, дитячі майданчики, автівки, автобус», - поінформували у поліції.

Читайте також: Війська рф випустили по Хмельниччині шість ракет

За даними НПУ, руйнувань зазнали більше 30 багатоповерхових та приватних будинків, гаражі, господарські споруди, лінії електропередач та газогони.

Як повідомлялося, вранці 10 жовтня російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України, спрямувавши вогонь проти цивільного населення. Є руйнування об'єктів інфраструктури й жертви серед мирних жителів.

За даними Генерального штабу Збройних сил України, за ранок 10 жовтня росія випустила по Україні 84 крилаті ракети, 43 з яких були збиті.

Фото: Національна поліція України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-