Трупи вивозили вантажівками - Гайдай розповів про втрати військ рф у Перевальську й Лисичанську

Трупи вивозили вантажівками - Гайдай розповів про втрати військ рф у Перевальську й Лисичанську

Укрінформ
У результаті високоточних ударів у районі Перевальська трупи російських солдатів вивозили у переповнених вантажівках.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай.

«На окупаційному телебаченні в Луганську не кажуть про масові втрати окупантів після вогневого ураження, завданого Силами оборони по місцях зосередження російських військ. Так, у результаті ефективних високоточних ударів в районі Перевальська трупи російських солдатів вивозили у переповнених вантажівках. Зафіксоване влучання й у казарму в Лисичанську», - наголосив Гайдай.

Читайте також: Загарбники повністю відрізають Луганщину від інтернету - Гайдай

Очільник ОВА додав, що загарбники нічого не повідомляють жителям так званої «республіки» про значні втрати росіян на Слобожанському напрямку. Так, за його даними, 202-й та 204-й стрілецькі полки 2 армійського корпусу окупаційних військ, що брали участь у бойових діях, спішно виведені та підлягають розформуванню.

А через велику кількість поранених у Новоайдарі під військові шпиталі терміново перепрофільовують цивільні медичні заклади, зокрема й дитячу лікарню.

Читайте також: ЗСУ завдали понад 330 ударів по районах зосередження ворога

«Втім, мешканці міст Луганщини щодня бачать полювання на чоловіків. Із останніх хитрощів окупантів – використання цивільних мікроавтобусів із надписом «Продам», які не викликають почуття небезпеки, допоки звідти не виходять за тобою військові», - розповів очільник ОВА.

Як повідомлялось, російські загарбники на Луганщині останні місяці «полюють» за чоловіками, внаслідок чого на вулицях міст уже не можна побачити нікого, крім жінок і пенсіонерів дуже поважного віку. В результаті вони вимушені заміняти жінками робочі місця, які давно вже вважаються суто чоловічими, наприклад, на шахтах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-