У Слов’янську росіяни обстріляли евакуаційну базу Товариства Червоного Хреста України

У Слов’янську росіяни обстріляли евакуаційну базу Товариства Червоного Хреста України

Фото
Укрінформ
У Слов’янську на Донеччині російські загарбники обстріляли евакуаційну базу Товариства Червоного Хреста України. Обійшлося без жертв.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Слов’янська місцева військова адміністрація, посилаючись на співробітника Товариства Червоного Хреста в Україні Тараса Логгінова.

«Росіяни обстріляли евакуаційну базу Товариства Червоного Хреста України в Слов’янську. Ворожий удар зі 152-міліметрової артилерії стався у понеділок, 29 серпня. По об’єкту влучили чотири снаряди. Зруйновано будівлю, пошкоджено три автомобілі. На щастя, ніхто з волонтерів не постраждав», - йдеться у повідомленні.

За словами Логгінова, база використовувалася для розміщення команди, яка з 18 квітня займалася евакуацією поранених та хворих. Також волонтери доставляли місцевим жителям продуктові та гігієнічні набори, брезент та поліетилен для ремонту будинків, ковдри, ліки та питну воду.

«На всіх картах це місце позначено як будинок Червоного Хреста. російське командування знало, що військових об'єктів ні на самій базі, ні на околицях немає», - уточнив співробітник організації.

Також він додав, що волонтери продовжать евакуацію мирних жителів на техніці, що залишилася.

Читайте також: На Донеччині росіяни за добу обстріляли 15 населених пунктів

Як повідомлялося, 29 серпня армія рф двічі за добу обстріляла Слов’янськ на Донеччині, внаслідок чого було пошкоджено багатоповерхівки. Через ракетний удар вночі 29 серпня також постраждала інфраструктура міста. Обійшлося без жертв і поранених.

Фото: Слов'янська військова адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-