Загарбники під ранок обстріляли Миколаїв та область

Загарбники під ранок обстріляли Миколаїв та область

Укрінформ
Удосвіта росіяни вкотре обстріляли Миколаїв та села Широківської громади.

Про це повідомив у Телеграмі голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, передає Укрінформ.

"27 серпня, орієнтовно о 04:30, місто знову зазнало обстрілів. Відомо про влучання на околицях міста. Попередньо без жертв та постраждалих. Близько 04:00 та 05:00 обстрілів зазнало с. Широке. Влучання були в сільгоспбудівлі домогосподарства та городи. Також орієнтовно з 04:00 по 05:00 були обстріли за межами с. Поляна. Постраждалих немає", - написав очільник ОВА.

Він додав, що за інформацією ОК «Південь», вчора, 26 серпня, по Миколаєву ворог випустив два реактивних снаряди з системи залпового вогню «Смерч». Влучання були по відкритих територіях за містом. Постраждалих та руйнувань немає.

Також минулої доби зафіксовані ворожі обстріли смт Первомайське Первомайської громади. Одна людина загинула. Пошкоджено господарські споруди приватного підприємства та гаражі. У смт Первомайське внаслідок обстрілу виникла пожежа квартири в житловому будинку.

Читайте також: У Миколаєві заарештували чоловіка, який збирав інформацію про розташування HIMARS та складів ЗСУ

26 серпня тривали обстріли Широківської громади. Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. У смт Березнегувате один із боєприпасів влучив у двір приватного домоволодіння. У результаті цього вибуховою хвилею знищено житловий будинок. Поранення отримала жінка, яка на той момент перебувала в будівлі. Пошкоджень та руйнувань зазнали й інші будинки.

Читайте також: Три розбомблені миколаївські виші набрали студентів і вчасно розпочнуть навчання - Кім

Як повідомлялося, на Миколаївщині з початку війни пошкоджено понад 9,8 тисячі цивільних об'єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-