ЗСУ обстріляли кілька скупчень ворога на Херсонщині і поцілили в Антонівський міст - Хлань

ЗСУ обстріляли кілька скупчень ворога на Херсонщині і поцілили в Антонівський міст - Хлань

Укрінформ
Збройні сили Україні сьогодні, 22 серпня, обстріляли кілька скупчень ворога на Херсонщині, сіючи паніку серед загарбників, і знову поцілили в Антонівський міст.

Про це повідомляє у Фейсбуці депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

"У першій половині дня прилітало по орках в декількох районах області одразу. Таврійськ, Малокаховка, Каховка, Нова Каховка, Чорнобаївка. Стовпи диму і багато паніки серед окупантів. Крім того, ЗСУ ще раз довели, що триває вогневий контроль над мостами — декілька разів поцілили в Антонівський, який знову непридатний здійснювати плани росіян", - зазначив Хлань.

Депутат додав, що загарбники вже звозять баржі, сподіваючись реалізувати якесь нове "інженерне рішення" — переправу з барж. Але функціональність такої «ідеї» під питанням.

Читайте також: Херсонців закликають триматися подалі від мостів

Раніше Хланьповідомляв, що ЗСУ не просто влучили в міст, а зробили це саме в той момент, коли по ньому рухалась колона російських автівок з боєприпасами.

Нагадаємо, начальник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк прокоментувала інформацію про вибухи на Антонівському мосту 22 серпня.

«Ми продовжуємо тримати вогневий контроль над транспортними артеріями, зокрема на окупованій території, оскільки усвідомлюємо, що саме через них ворог намагатиметься підтягувати певні резерви, і Антонівський міст як один з транспортних напрямків також. Вони (загарбники - ред.) намагаються реанімувати його, але треба усвідомити, що така складна конструкція не може бути "залатана" просто відерцем бетону, а потребує суттєвого ремонтування і технологічних процесів. Саме тому ми тримаємо під контролем це і періодично нагадуємо про свою дистанційну присутність», - зазначила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-