Удар по Вознесенську: російська ракета могла цілити у Південноукраїнську АЕС

Удар по Вознесенську: російська ракета могла цілити у Південноукраїнську АЕС

Укрінформ
росіяни вдарили по місту Вознесенськ, розташованому поблизу Південноукраїнської АЕС. Уламки ракети виявлено в зоні спостереження станції, тож не виключено, що ракета цілила саме в ПАЕС.

Про це НАЕК "Енергоатом" повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Сам факт обстрілу зони спостереження Південноукраїнської АЕС є черговим цинічним актом ядерного тероризму росії. Адже на місці виявлено уламки ворожої ракети, яка влучила в будинок. І не виключено, що ця ракета була спрямована саме в бік ПАЕС, яку російські військові намагалися захопити ще на початку березня", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у березні спроба захоплення АЕС виявилася невдалою: ЗСУ зупинили загарбників. Тоді саме поблизу Вознесенська співробітники СБУ затримали трьох російських військових, які ховалися в покинутих будівлях. Всі троє входили до складу угруповання, яке планувало захоплення станції.

Читайте також: Єрмак відреагував на обстріл Вознесенська: Наше завдання – щоб відповіли росіяни, їхні діти та онуки

Відтоді загарбники просто безжально гатять по південному регіону України, руйнуючи його інфраструктуру та не шкодуючи людей.

Як повідомлялося, сьогодні, 20 серпня, російські загарбники обстріляли місто Вознесенськ Миколаївської області, влучили у п'ятиповерхівку та приватні будинки: дев'ятеро поранених, четверо з них - діти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-