На Донецькому напрямку морпіхи знищили 15 росіян та взяли трьох у полон

На Донецькому напрямку морпіхи знищили 15 росіян та взяли трьох у полон

Укрінформ
Збройні сили України на Донецькому напрямку знищили 15 російських військових і взяли трьох загарбників у полон.

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Фейсбуці.

«На Донецькому напрямку морські піхотинці влаштували засідку, в результаті чого знищили 2 БМП-2, один танк, 15 чоловік живої сили та взяли 3 полонених», - ідеться в повідомленні.

На Херсонському напрямку українські військовослужбовці теж активно проводять демілітаризацію російської армії. «Наша артилерія підбила ворожий танк, який знаходився в зоні відповідальності підрозділу, а бійці взяли двох полонених. Також артилерійські підрозділи завдавали удари по скупченню живої сили та техніки окупантів, вели контрбатарейну боротьбу. Втрати ворога уточнюються», - сказано в повідомленні.

Як зауважили у ВМС України, майже усі полонені - це примусово мобілізовані із так званої «днр», що вкотре демонструє усі «переваги» життя під російською окупацією. «З боку кремлівських господарів вони мають відповідне ставлення, їх гонять як худобу на смерть й інколи навіть не видають засоби захисту. Виходячи з цього, у таких мобілізованих вибір не великий. Загинути від української зброї або бути розстріляним своїми. Однак, є й третій варіант - здатися в полон. Українці поважають міжнародне право, тому попри усю ненависть до російських нелюдів, полонених не вбивають», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: ЗСУ знищили два ворожі склади на Херсонщині

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 3 серпня ліквідували близько 41 350 російських загарбників.

Фото: ВМС ЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-