російські війська вночі обстріляли Донеччину – під завалами школи можуть бути люди

російські війська вночі обстріляли Донеччину – під завалами школи можуть бути люди

Укрінформ
У місті Миколаївка в Краматорському районі на Донеччині після нічних обстрілів тривають пошуки під завалами школи-інтернату, де можуть бути люди. 

Про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

Зазначається, що сьогодні вночі (з 1 на 2 серпня) чергові відділення рятувальників 6-го державного пожежно-рятувального загону прибули на виклик про пожежу, яка сталась внаслідок обстрілу міста Миколаївка Краматорського району.

Читайте також: Евакуація з Донеччини: перший рейс привіз до Кропивницького 136 людей

По прибуттю на місце виклику було встановлено, що відбувається горіння на другому та третьому поверхах будівлі спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Пожежу вдалось локалізувати та повністю ліквідувати.

«На місці руйнування продовжуються пошуково-рятувальні роботи по розбору завалу. Під завалами можуть знаходитись люди», - заявили в ОВА з посиланням на ГУ ДСНС України у Донецькій області.

Як повідомлялося, на Донеччині за 1 серпня російські загарбники вбили троє мирних жителів: двоє у Мар'їнці та одного у Бахмуті. Ще три людини отримали поранення.

Читайте також: Загарбники за добу обстріляли 12 населених пунктів Донеччини

Загарбники постійно обстрілюють Донеччину, вбиваючи людей, знищуючи цивільну інфраструктуру. У регіоні давно немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах - і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на попередні позиції.

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 670 тис. осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-