Ворог перекидає сили на південь України, але це йому не допоможе - Зеленський

Ворог перекидає сили на південь України, але це йому не допоможе - Зеленський

Укрінформ
росія перекидає додаткові військові сили на південь України, але це загарбникам не допоможе, Збройні Сили України готові відповідати на будь-яку нову активність.

Як передає Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час звернення

"Зараз російська армія намагається посилити позиції в окупованих районах півдня нашої країни, збільшує активність на відповідних напрямках, частину російських сил з їхніх позицій на сході перекидають на південь, на Херсонщину та в Запорізьку область, але це їм там не допоможе", - сказав Президент.

Він додав, що жоден із російських ударів не залишається без відповіді наших військових і розвідників

"Збройні сили України готові відповідати на будь-яку нову активність окупантів", - додав Президент.

Також Президент наголосив, що цієї доби один з найбільш жорстоких обстрілів Миколаєва і області за весь час повномасштабної війни.

Читайте також: HIMARS знищив ешелон із понад 40 вагонів, який прибув із Криму на Херсонщину

"Десятки ракет і реактивних снарядів, окупанти влучили по житловим будинкам, школам, іншій соціальній інфраструктурі, по по промислових об'єктах. Російський удар забрав життя Олексія Вадатурського і його дружини Раїси", - сказав Президент.

Він подякував кожному миколаївцю за незламність, за захист міста і області, також жителям Нікополя, Харкова, Кривого рогу, усій Дніпропетровщині, людям Запоріжжя і області, українцям Херсонщини,кожному, всім хто обороняє підступи до Одеси та області.

Зеленський наголосив, що Україна і наші люди, можливості точно могутніші, ніж будь-які російські ракети і снаряди.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Миколаєві внаслідок нічного ворожого обстрілу загинули очільник агрохолдингу "Нібулон" Олексій Вадатурський і його дружина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-