На Донеччині ворог не припиняє спроб наступу - ЗСУ відбивають усі атаки

На Донеччині ворог не припиняє спроб наступу - ЗСУ відбивають усі атаки

Укрінформ
Донеччина під постійними обстрілами, ворог намагається наступати, але зазнає втрат та відступає, позиції ЗСУ залишаються незмінними.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Обстріли продовжуються по всій лінії фронту… І міста, на яких ворог зосереджує свої основні зусилля, також під періодичними обстрілами. Втім, позиції Збройних сил не змінилися, ті спроби наступу, які застосовував ворог, і були спроби наступу на Донецькому напрямку, вони були невдалими. Ворог зазнав втрат і відступив», - сказав очільник області.

Читайте також: Через російські обстріли Бахмута загинула людина, ще п'ятеро поранені – ОВА

Він уточнив, що ворожі обстріли продовжуються на Донецькому напрямку – Мар’їнка, Красногорівка, Авдіївка, Торецьк, це там, де стріляють з окупованої Горлівки.

Також обстрілюють місто Бахмут, вночі був обстріляний Слов’янськ, вранці - було два ракетних удари по місту Краматорськ.

«Цілодобово і фактично щоденно Донеччина має втрати серед цивільного населення, це і поранені, і, на жаль, загиблі», - заявив Кириленко та повторив, що за минулу добу три людини загинули і четверо були поранені та з різними ступенями тяжкості наразі перебувають в лікарнях.

Читайте також: На Донеччині росіяни за добу обстріляли 21 населений пункт

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції. За даними Донецької ОВА, від початку повномасштабного вторгнення росії у Донецькій області загинули 609 мирних жителів, 1565 осіб зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-