Від початку війни на блокпостах виявили понад 300 осіб, які перебували у розшуку

Від початку війни на блокпостах виявили понад 300 осіб, які перебували у розшуку

Укрінформ
За період дії воєнного стану поліцейські на блокпостах виявили понад 300 осіб, які перебували у розшуку, а також 900 зниклих автомобілів.

Про це повідомила під час пресконференції у Медіацентрі Україна — Укрінформ речниця Міністерства внутрішніх справ Альона Матвєєва.

«Правоохоронці встановили 909 транспортних засобів, які перебували в розшуку. Також у ході перевірок на блокпостах встановили 341 особу, яка перебувала в розшуку, і 41 безвісти зниклу особу», - сказала вона.

Крім того, на блокпостах правоохоронці встановили 2713 підозрілих осіб, які, ймовірно, причетні до диверсійної та колабораційної діяльності. З них 1767 затриманих передали СБУ, розповіла Матвєєва.

Вона додала, що під час перевірки громадян вилучено понад 600 одиниць вогнепальної зброї, майже 40 тис. набоїв, 296 гранат та вибухових пристроїв та 157 одиниць холодної зброї.

Загалом речник МВС поінформувала, що в Україні наразі діє 524 блокпости, на яких несуть службу 1,6 тис. поліцейських.

Читайте також: В одному з районів Київщини посилять заходи безпеки через військові навчання

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що працівники системи МВС затримали понад 20 осіб, які ймовірно співпрацювали з ворогом, з них близько десятка - у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-