У Маріуполі через колапс медицини швидко зростає кількість смертельних випадків

У Маріуполі через колапс медицини швидко зростає кількість смертельних випадків

Укрінформ
Через спеку в Маріуполі люди непритомніють на вулиці, а через відсутність швидкої допомоги кількість смертельних випадків серед жителів зростає. Місту потрібне негайне втручання світових гуманітарних місій.

Про це в Телеграмі написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Маріуполь. Липень. Спека. Імпровізовані басейни та вуличні кухні. Люди починають непритомніти прямо на вулицях. Через колапс медицини та відсутність швидкої допомоги кількість смертельних випадків швидко зростає. Маріуполю потрібне негайне втручання гуманітарних місій. росія принесла смерть, руйнування та пропаганду, ставлячи через окозамилювання життя маріупольців під ще більшу загрозу», - зазначив Анрющенко.

Читайте також: СБУ опублікувала допит загарбника, який обстрілював Маріуполь

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі брак питної води попри те, що загарбники звітують про нібито підключення до водопостачання 502 будинків. Лише 5% жителів Маріуполя мають водопостачання.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-