росіяни завдали авіаудари по населених пунктах Запоріжжя

росіяни завдали авіаудари по населених пунктах Запоріжжя

Укрінформ
російські війська завдали авіаційні удари по позиціях українських військових, розташованих поблизу Запоріжжя.

Про це у Фейсбуці повідомляють Сили оборони Запорізького краю, передає Укрінформ.

"Ворог завдав два авіаційні удари по позиціях захисників України. По Кам’янському і Малих Щербаках «працювали» Су-25 і 2 гелікоптери Мі-8. А по населених пунктах Темирівка і Зелене Поле завдавали авіаудару пара гелікоптерів Ка-52", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, за добу зафіксовано 34 обстріли позицій підрозділів наших військ вздовж лінії зіткнення з усього спектру озброєння в районі населених пунктів: Кам’янське, Гуляйполе, Времівка, Залізничне, Оріхів, Малинівка, Червоне, Новосілка, Гуляйпільське, Малі Щербаки, Зелене Поле, Успенівка, Темирівка і Ольгівське.

Читайте також: Загарбники завдали авіаудару по Бахмуту

Зокрема, населені пункти Малинівка Темирівка і Успенівка противник обстріляв з «Градів». Населені пункти Полтавку, Времівку і Білогір’я потрапили під вогонь танків.

Також зазначається, що рашисти завдали удару по цивільній інфраструктурі та мирних домогосподарствах. За минулу добу на території Запорізької області піддавалися обстрілам: с. Новомиколаївка і місто Гуляйполе Пологівського району.

Читайте також: На Запоріжжі внаслідок ворожого обстрілу згоріла сільрада

Надійшло 17 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Як раніше повідомлялось, в Запорізькій області тимчасово окупованими залишаються Василівський, Пологівський (крім м. Оріхів та Гуляйполе), Бердянський та Мелітопольський райони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-