У росії визнають придатними для війни в Україні людей з інвалідністю – розвідка

У росії визнають придатними для війни в Україні людей з інвалідністю – розвідка

Аудіо
Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило аудіоперехоплення, в якому мати російського військового повідомляє сину, що командування рф визнало придатними для війни в Україні людей з інвалідністю.

Як передає Укрінформ, про це ГУР повідомляє в Телеграмі.

Жінка розповідає сину новини, які ширяться серед родичів відправлених в Україну військових.

“Там від 15-ї (бригади), від пацанів, що були на дислокації, 20% живих залишилось і повно зниклих безвісти. Загалом – страшно все. Від 31-ї бригади 100 людей залишилось”, - розповідає вона.

Далі жінка пояснює сину, чому ротація, яку обіцяли провести ще 23 травня, так і не відбулась.

“Людей не набрали. Інвалідам сказали 13 числа – вони придатні всі. Поставили, щоб вони всі в розташуванні частини були”, - пояснює матір сину.

Наприкінці розмови вона передає сину новину, почуту від знайомої, про те, що російські офіцери самі здають своїх солдатів.

Читайте також: Військові рф намагаються уникати прямих зіткнень із ЗСУ - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, 5 червня у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони заявили, що російські військові намагаються уникнути прямих бойових зіткнень із українськими силами оборони. Командування 30-ї окремої мотострілецької бригади 2-ї загальновійськової армії рф приховує масові дезертирства і погрожує солдатам розстрілами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-