«днрівці» скаржаться, що росіяни дурять їх і кидають на передову

«днрівці» скаржаться, що росіяни дурять їх і кидають на передову

Аудіо
Укрінформ
У перехопленій ГУР розмові «днрівець» розповідає про ставлення росіян до «добровільно мобілізованих» з Донецької області.

Про це повідомляє в Телеграмі Головне управління розвідки МОУ, передає Укрінформ.

Бойовик "днр" розповідає російському військовому про протести, які відбулися в 115-ому батальйоні армії загарбників: «Вийшов наказ відпустити студентів. Приїхали їхні матері, подруги та влаштували протести. Незаконна мобілізація... П… (негідники), ви ох… (знахабніли), куди ви наших дітей привели...».

Він каже про ставлення окупаційної армії до «мобілізованих» з «ДНР»: «Коли на «передок» кинули, пацани стали обурюватись: ми резервісти, чому йдемо на першій лінії? Нам сказали: ви не резервісти. Ви - добровольці. Всі, хто тут, всі сюди прийшли добровільно».

Читайте також: «Хто нам на пенсію зароблятиме?»: росіянки агітують родичів-вояків тікати з України

Російський співрозмовник у відповідь пояснює, що у рф також багато людей не хочуть брати участь у війні: «В аеропорту в нас також і «самострілів» (самокаліцтв) вистачає. Також ніхто не хоче їхати сюди».

Як повідомляв Укрінформ, заступник міністра оборони України Ганна Маляр зазначала, що у підрозділах «л/днр» проблеми з мотивацією більші, ніж у російської армії.

Читайте також: росіяни тікають з армії попри погрози розстрілів і покарань – перехоплення СБУ

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-