СБУ затримала російського агента, який хотів проникнути до лав ЗСУ

СБУ затримала російського агента, який хотів проникнути до лав ЗСУ

Укрінформ
У Житомирській області правоохоронці затримали російського агента, який мав намір призватися до бойового підрозділу Збройних сил України для розвідувально-підривної діяльності на користь загарбників.

Про це передає Укрінформ з посиланням на Службу безпеки України

За даними СБУ, до того затриманий допомагав росіянам під час тимчасового захоплення одного з населених пунктів.

У Донецькій області правоохоронці затримали жителя Краматорського району, якого ворог завербував для збору розвідданих про підрозділи ЗСУ.

Також була заочно оголошена підозра одному з командирів росгвардії, який брав участь у силовому захопленні Запорізької АЕС.

Читайте також: На Волині СБУ викрила російського агента зі «сплячого резерву»

У Луганській області СБУ повідомила про підозру двом колаборанткам із Біловодського районного суду. Встановлено, що фігурантки добровільно погодилися на призначення до так званої "прокуратури лнр" і сприяли незаконному переслідуванню місцевих жителів.

У Києві до суду направили обвинувальний акт щодо посадовця однієї зі столичних лікарень, якого Служба безпеки України викрила на співпраці із російськими загарбниками.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі співробітники СБУ виявили та блокували діяльність проросійського інтернет-агітатора, який поширював кремлівську пропаганду.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-