Мобілізовані у квітні росіяни вже потрапили в полон і дають свідчення

Мобілізовані у квітні росіяни вже потрапили в полон і дають свідчення

Відео
Укрінформ
Російські загарбники, яких мобілізували у квітні, потрапили у полон Збройних сил України і дають свідчення українським спецслужбам про приховану мобілізацію в рф.

Як передає Укрінформ, про це  у Фейсбуці повідомляє пресслужба СБУ.

«Російські окупанти, яких мобілізували у квітні, вже потрапили у полон і дають свідчення. Їм обіцяли великі гроші і відносно спокійні завдання: розбирати завали та впорядковувати вулиці в так званих «л/днр», переносити і вантажити убитих та поранених, а також чергувати на блокпостах. Насправді усіх «резервістів» шлють у найгарячіші бойові точки», - йдеться в повідомленні.

СБУ оприлюднила відео з бійцями з полку «БАРС 7» («боевой армейский резерв страны» - ред.) зс рф. Це спеціальний підрозділ загарбників, сформований на базі Південного військового округу за кілька місяців перед початком широкомасштабного вторгнення до України.

Читайте також: У Бучі основні злочини чинилися там, де стояли кадировці та буряти - Денісова

За даними української спецслужби, їхній полк був ущент розбитий українськими захисниками 30 квітня у бою під Золотим Луганської області.

Як зазначили в пресслужбі, у кожного полоненого – своя історія, але призначення одне – бути гарматним м’ясом. Дехто навіть не встиг зробити жодного пострілу і дуже радіють, що вціліли.

Читайте також: «Лежал в огороде с раненым»: полонені рф кажуть, що їх кидають вмирати

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 9 травня ліквідували близько 25 650 (+150) російських військових. Також знищено танків 1145 (+15) одиниць, бойових броньованих машин ‒ 2764 (+23), артилерійських систем – 513 (+4), РСЗВ - 185 (+6), засобів ППО - 87 (+1), гелікоптерів – 158 (+2) та іншу військову техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-