СБУ затримала російських вояків, які намагалися захопити Південноукраїнську АЕС

СБУ затримала російських вояків, які намагалися захопити Південноукраїнську АЕС

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України затримала російських військових, які намагались захопити Південноукраїнську АЕС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє СБУ у Телеграмі.

"На Миколаївщині співробітники СБУ затримали трьох російських військових, які ховалися в покинутих будівлях поблизу Вознесенська. Вони входили до угруповання, яке намагалося захопити Південноукраїнську АЕС", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляють, що у Дніпропетровській області СБУ затримала помічницю ватажків «днр», яка відповідала за їхню медійну розкрутку і готувала постановочні сюжети для росЗМІ.

Крім того, за матеріалами Служби безпеки оголошено про підозру у держзраді двом особам, яких російські війська призначили так званими «головами» Херсонської обласної і міської адміністрацій у тимчасово окупованому Херсоні.

Читайте також: МАГАТЕ вивчає інформацію про російську ракету над Південноукраїнською АЕС

У Луганській області на державній зраді та сприянні агресору викрито голову суду у тимчасово окупованому Новоайдарську. А на Київщині встановлено особи ще низки окупантів з 15-ої бригади центрального військового округу рф, які чинили звірства у Богданівці.

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-