У районі Гуляйполя «Азов» узяв у полон мобілізованих з ОРДЛО

У районі Гуляйполя «Азов» узяв у полон мобілізованих з ОРДЛО

Укрінформ
У Запорізькій області в районі Гуляйполя бійці полку "Азов" узяли у полон кількох мешканців ОРДЛО, мобілізованих російськими загарбниками.

Як передає Укрінформ, про це Запорізька ОВА повідомляє у Фейсбуці.

“На Запоріжжі тривають локальні бої по всій лінії зіткнення. Російські війська продовжують спроби просунутись на схід від Гуляйполя та заволодіти Великою Новосілкою і покращити тактичне положення своєї армії в напрямку Запоріжжя. Успіху не мають, відходять із втратами. Щобільше, у районі Гуляйполя полк "Азов" узяв у полон кількох мобілізованих із псевдореспублік Донбасу”, - ідеться в повідомленні.

Жителі тимчасово захопленої Василівки сьогодні вдень повідомляли про артилерійські обстріли. У Василівці російські військові здійснюють тиск на місцеву владу для складення повноважень.

Зазначається, що на тимчасово захоплених територіях Запорізької області російські військові оглядають оселі місцевих жителів у пошуках представників силових та правоохоронних структур України. Також ворог здійснює перепис населення: пересування без документів, що засвідчують особу росіяни забороняють.

Читайте також: Російські військові забирають документи у «новобранців» з ОРДЛО - Генштаб

Мелітопольці на початку тижня зафіксували колону з фур, яка вивозила залишки сільгосптехніки та зерно з елеватора в бік Криму.

Надходить інформація про те, що військові російської федерації захопили Мелітопольський міський краєзнавчий музей. Колаборанти вказали росіянам місце, де зберігається скіфське золото, знайдене археологами у 50-х роках минулого сторіччя.

У Мелітополі, Бердянську, Енергодарі та Токмаку російські військові допитують, обшукують журналістів і беруть у заручники тих, хто відмовляється співпрацювати.

Читайте також: Ворог суттєво сповільнив просування у напрямку Запоріжжя – Арестович

У Бердянську комунальне підприємство "Міськсвітло" припинило роботу через неможливість працювати у законодавчому полі України. Робота підприємства буде відновлена після стабілізації ситуації в області.

Як повідомляв Укрінформ, у зоні проведення операції Об’єднаних сил українські захисники сьогодні успішно відбили шість атак ворога та знищили п'ять танків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-