У Миколаєві військові рф зі «Смерча» обстріляли поліклініку і яхт-клуб

У Миколаєві військові рф зі «Смерча» обстріляли поліклініку і яхт-клуб

Укрінформ
У Миколаєві рашисти обстрілами із ракетної системи залпового вогню «Смерч» уразили яхт-клуб, стоматологічну поліклініку та інші об’єкти інфраструктури.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"На півдні України ситуація стабільно напружена і тривожна. Ворог відчайдушно намагається атакувати наші позиції, але отримує відсіч і залишається на своєму рубежі оборони. На Миколаївщині протягом ночі тривали обстріли системами залпового вогню «Смерч». Уражено місцевий яхт-клуб, стоматологічну поліклініку, інші об’єкти інфраструктури. Виникли пожежі, які були ліквідовані. Жертв серед місцевого населення немає», - йдеться у повідомленні.

На Херсонщині ворог продовжує залякування місцевого населення артилерійськими обстрілами ним же окупованих населених пунктів та агітує за проведення референдуму щодо створення псевдореспубліки.

В обох регіонах ворог намагався попередньо провести повітряну розвідку за допомогою БПЛА. Влучно і чітко нашими підрозділами було знищено два повітряні розвідники типу «Елерон».

Читайте також: Миколаїв залишили близько 40% жителів – мер

Протягом ночі нашими ракетно-артилерійськими підрозділами було завдано 11 уражень ворожих позицій. Втрати уточнюються.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-