Буданов упевнений, що агресори марно розраховують на тактичні успіхи до Великодня

Буданов упевнений, що агресори марно розраховують на тактичні успіхи до Великодня

Укрінформ
Війська рф поспішають із підготовкою наступу на схід України для того, щоб до Великодня отримати хоч якісь тактичні надбання.

Про це сказав в ефірі всеукраїнського телемарафону голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, передає Укрінформ.

«росіяни дуже поспішають, вони обмежені в часі. Хочуть отримати бодай якісь тактичні надбання. Вони поспішають до Великодня, але нікуди не встигнуть», – зазначив Буданов.

За його словами, наразі російські військові сконцентрували зусилля на певних ділянках - «нині це – Ізюм, точка, де вони намагаються наступати», – уточнив очільник ГУР.

Читайте також: Захопити Маріуполь повністю росіянам не вдається, йдуть важкі бої - Міноборони

Крім того, за його словами, серед російського генералітету немає згоди щодо наступальних операцій. Одностайності немає "виключно з однієї причини – на даному етапі точно підтверджено про знищення 8 генералів, і цей фактор насправді лякає дуже багатьох із них".

24 лютого розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-