Гайдай: Кожна ворожа атака чи спроба прориву - це мінус 20-40 свіжомобілізованих

Гайдай: Кожна ворожа атака чи спроба прориву - це мінус 20-40 свіжомобілізованих

Укрінформ
Після кожної атаки чи спроби прориву російські військові недораховуються 20-40 свіжомобілізованих, яких рф використовує як гарматне м’ясо.

Про це сказав в ефірі телемарафону голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

“У них уже закінчуються свіжомобілізовані, тому що кожна атака, кожна спроба прориву — це мінус 20-40 свіжомобілізованих орків, бо вони воювати не вміють, їх кидають просто як гарматне м’ясо. Але все одно спостерігаємо, що підвозять резерви, намагаються створити величезну ударну групу. До того як вони почнуть свій наступ, вони збільшують обстріл всієї території, яка підконтрольна Україні", - сказав керівник ОВА.

Він додав, що не припиняються бої в Рубіжному та Попасній. Від населених пунктів Гірське та Золоте до Попасної — вся ця ділянка щоденно з ранку до ночі обстрілюється.

Ворог намагається зробити на цій територію пустелю, для того, аби потім здійснити прорив. Але ЗСУ тримають оборону міцно.

Читайте також: МЗС висловило протест через мобілізацію українців у Криму та на окупованих територіях

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого за вказівкою президента рф путіна розпочалося повномасштабне вторгнення російських військ в Україну.

Загарбники обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

За даними Генштабу ЗСУ на 8 квітня, на Донецькому і Таврійському напрямках росія продовжує нарощувати військове угруповання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-