Удару агресора по вокзалу Краматорська передувала ретельна розвідка – Арестович

Удару агресора по вокзалу Краматорська передувала ретельна розвідка – Арестович

Укрінформ
Ракетному удару російського агресора по залізничному вокзалу Краматорська передувала ретельна дорозвідка цілі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович.

«Російські війська вдарили ракетою типу «Іскандер» по залізничному вокзалу Краматорська… Треба розуміти, що таким ударам передує ретельна дорозвідка цілі, як мінімум БПЛА, навідники на землі - надто дорога ракета і надто складно й ризиковано організувати подібні удари», - написав радник.

Він зазначив, що за попередньою інформацією, на вокзалі понад 30 людей загинуло і понад 100 людей отримали поранення, і рашисти чудово знали, куди спрямовували удари.

«Вони чудово бачили, що били по цивільних, ранній ранок, що на вокзалі в цей час були тисячі людей, які намагаються евакуюватися, сім'ї, діти, люди похилого віку. З якими бл...ми все-таки нам доводиться воювати», - наголосив Арестович.

Як повідомляв Укрінформ, голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко заявив, що ворог ударив по залізничному вокзалу касетним "Іскандером". За його словами, в цей час на вокзалі знаходилися тисячі людей, адже звідти здійснюється евакуація поїздами жителів Донеччини до більш безпечних областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-