На Донеччині й Луганщині ворожі обстріли за добу пошкодили 30 житлових будинків

На Донеччині й Луганщині ворожі обстріли за добу пошкодили 30 житлових будинків

Укрінформ
Минулої доби підрозділи ДСНС, що входять до угруповання Об’єднаних сил, здійснили 61 виїзд з метою подолання наслідків бойових дій, ліквідували 26 пожеж.

Про це повідомляє пресслужба ООС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, у Донецькій області внаслідок обстрілів пошкоджено 14 житлових будинків. Загинула одна людина, п'ятеро поранені.

На Луганщині внаслідок обстрілів пошкоджено близько 19 об’єктів, з них 9 багатоквартирних та 7 приватних житлових будинків, господарчі споруди, гаражі, об’єкти інфраструктури та автомобілі. Постраждала одна людина.

Повідомляється, що знеструмлено 767 трансформаторних підстанцій - 12 населених пунктів залишилися без світла частково та 22 - повністю. Електропостачання відсутнє у 124 914 споживачів області.

Окрім того, через те, що перебито магістральний газопровід, без газу залишаються Сєвєродонецьк та прилеглі населені пункти - приблизно 60 тисяч абонентів. Загалом без газопостачання - 36 населених пунктів (131 944 абоненти), з них 30 - повністю.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: ООС/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-