Ґвалтування, звірства і «денацифікація»: СБУ перехопила нові розмови рашистів

Ґвалтування, звірства і «денацифікація»: СБУ перехопила нові розмови рашистів

Аудіо
Укрінформ
СБУ оприлюднила нові перехоплення телефонних розмов російських загарбників, які свідчать про їхні звірства та справжній моральний портрет.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба СБУ.

«У розпорядженні СБУ опинилися нові перехоплення телефонних розмов рашистів, які показують їхні звірства та справжній моральний портрет. Ось як цей загарбник, що веселить свою дружину, розповідаючи, що «…тут три танкиста взяли и изнасиловали 16-летнюю девчонку…». І, як зрозуміло з розмови, його дружину це неабияк розвеселило», - йдеться в повідомленні.

В іншому перехопленні російський терорист розповідає батькові про вбивство алабая: «…позавчера алабая захреначили». І на здивоване батькове: «Что собак едите что-ли? Вам что есть совсем нечего?», спокійно відповідає, що сухпайки є, але ж їм м’яса хочеться, а «….кур с гусями уже похреновили».

Так виглядає армія загарбника, якій замість чітких військових завдань ставлять безглузді цілі на кшталт «денацифікація», відзначили в СБУ.

В пресслужбі наголосили, що невдовзі російські терористи будуть знищені українськими захисниками.

Як повідомляв Укрінформ, 29 березня СБУ оприлюднила телефонні розмови, де рашистські командири віддають прямі накази знищувати українські населені пункти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-