Укргазбанк готовий платити по 100 тисяч рублів військовим рф за здану техніку і зброю

Укргазбанк готовий платити по 100 тисяч рублів військовим рф за здану техніку і зброю

Укрінформ
ПАТ «АБ «Укргазбанк» готовий запропонувати кожному російському загарбнику, який здасться в полон зі зброєю та технікою, по 100 тис. рублів.

Про це повідомляє пресслужба банку, передає Укрінформ.

«Всі ми знаємо, що російському війську бракує мотивації, тому ми вирішили трохи підштовхнути військових до прийняття вірного рішення і готові заплатити більше грошей, ніж пропонують їм вдома. Навіть більше тієї посмертної виплати, на яку спромоглася їхня держава... Для цього потрібно небагато: здатися в полон нашим героїчним Збройним силам та віддати всю техніку та зброю», — йдеться в повідомленні.

Тим, хто пристане на пропозицію, Укргазбанк пропонує по 100 тис. рублів.

«Ми розуміємо, що «гості» ці із далекого минулого, де не працюють платіжні системи Visa та Mastercard, тому виплати гарантуємо лише готівкою. Ці гроші для нас не мають жодної цінності, ну не спалювати ж їх, до того ж це не екологічно!» — підкреслили у фінустанові.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-