Місто Славутич стало новою «гарячою точкою» - Арестович

Місто Славутич стало новою «гарячою точкою» - Арестович

Відео
Укрінформ
Місто Славутич Київської області стало новою «гарячою точкою» ведення бойових дій.

Про це радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович повідомив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«Протягом доби суттєвих змін в обстановці не відбулося. Нова «гаряча точка» - місто Славутич, мешканці якого чинять героїчний спротив загарбникам. Зараз у Славутичі відбувається величезний мітинг непокори з українськими прапорами. Місто героїв, місто ліквідаторів, місто працівників Чорнобильської АЕС дає відсіч російським загарбникам», - наголосив він.

Арестович поінформував, що ворожі війська продовжують зосереджувати свої зусилля в місті Маріуполь. За його словами, там відбуваються вуличні бої. Окрім цього, радник керівника ОП додав, що російська армія намагається наступати в районі міста Ізюм Харківської області, а також здійснює спроби чинити тактичні дії на Київщині.

Водночас Арестович запевнив, що Збройні сили України проводять стратегічну оборонну операцію. Зокрема, у деяких містах результативно контратакують, наносять ракетно-артилерійські та повітряні удари по силах ворога.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу російські війська викрали мера Славутича Юрія Фомічева та захопили лікарню. Наразі міський голова на свободі. У місті тривають мітинги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-