Мер Покровська спростував фейк про запуск ракети до Донецька: У нас немає такого озброєння

Мер Покровська спростував фейк про запуск ракети до Донецька: У нас немає такого озброєння

Укрінформ
На Донеччині жодних ракет з території міста Покровська (колишнє місто Красноармійськ) в окупований Донецьк не запускали.

Як передає Укрінформ, про це у відеозверненні на сторінці Покровської міськради у Фейсбуці заявив міський голова Покровська Руслан Требушкін.

«Сьогодні з'явилася інформація, що з міста Красноармійськ (тепер це місто Покровськ) було відправлено ракету до Донецька та загинули люди. Хочу звернути увагу, що я, як керівник громади, як мер міста офіційно заявляю, що жодних ракет із території нашого міста не відправлялось. Ця інформація є неправдивою. У нас немає такого озброєння, з якого можна було б відправити таку ракету», - наголосив Требушкін.

Як повідомляв один із телеграм-каналів, 14 березня в центрі Донецька «упали уламки величезного снаряда», за словами місцевих жителів, це збили ракету, випущену з тактичного ракетного комплексу «Точка-У».

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-