Путін кинув у бій навіть новобранців та «альтернативників» – СБУ

Путін кинув у бій навіть новобранців та «альтернативників» – СБУ

Відео
Укрінформ
У складі російських військ, які воюють на території України, є новобранці та призовники, які замість строкової служби відпрацьовують на громадських роботах.

Про це повідомляє Служба безпеки України з посиланням на відеозізнання чергового полоненого, якого всього місяць як призвали в армію, передає Укрінформ.

«Через маніакальне бажання захопити Україну за три дні путін кинув у бій навіть новобранців та «альтернативників» – призовників, які замість строкової служби відпрацьовують на громадських роботах», – розповіли в СБУ.

У свою чергу, полонений російський військовий заявив, що армія рф не могутня, а просто «довга», причому багато підрозділів військ – звичайний баласт.

«Наше військове завдання – відволікання. Фактично нас обстрілювали, поки хтось більш підготовлений виконував свою задачу», – сказв полонений.

Тепер, за даними СБУ, він свідчить проти інших загарбників і допомогає спецслужбі довести справу до Гаазького трибуналу.

«За цей місяць я встиг стати російським військовим, потім воєнним злочинцем, а зараз – ще й воєнним полоненим», – заявив російський загарбник.

Як повідомлялося, раніше СБУ оприлюднила відеозізнання російського полоненого про створення рф «розстрільних загонів» щодо військових дезертирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-