Вони їхали вбивати українців: ЗСУ вилучили документи у знищених загарбників

Вони їхали вбивати українців: ЗСУ вилучили документи у знищених загарбників

Укрінформ
Українські військовослужбовці вилучили у російських загарбників з Луганщини та Донеччини документи, які засвідчують, що останні цілеспрямовано їхали воювати та знали свої злочинні завдання.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ООС.

«Вони їхали вбивати українців. Їхали цілеспрямовано і знали свої злочинні завдання. Вони не мали в серці жодного жалю до нашої держави. Це зрадники з тимчасово окупованих територій Луганщини та Донеччини, підготовлені російськими інструкторами. Це підтверджують документи, що вилучили у знищених окупантів воїни 57-ої окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вилучені документи свідчить про те, що Росія 8 років агресії планомірно створювала на тимчасово окупованих територіях підрозділи путінських найманців.

"Щоправда, їх «висококласна підготовка» не допомогла в реальній війні — вбивці були знищені українськими захисниками", - уточнили в пресслужбі ООС.

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині російські війська обстріляли місто Рубіжне: зруйновано залізничне полотно, пошкоджені будинки. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-