Російські обстріли перетворюють міста Луганщини на руїни — готується «зелений коридор»

Російські обстріли перетворюють міста Луганщини на руїни — готується «зелений коридор»

Укрінформ
На Луганщині російський агресор перетворює міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Попасну на руїни, для евакуації населення готується "зелений" коридор.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Важливо: Готується "зелений" коридор. На найвищому рівні… Голови не можна підняти від обстрілів - у Сєвєродонецьку, Лисичанську, Попасній. Російська авіація і артилерія перетворюють наші міста на руїни», - написав очільник області.

Він зазначив, що прямі влучання були у багатоповерхівки і приватні будинки, лікарні, школи, дитсадки, комунальні установи. У житлових кварталах - безліч снарядів, які не розірвалися - різних видів і калібрів.

«Росіяни спеціально перебили усі входи життєзабезпечення – води, газу, електрики, відрізали шляхи до евакуації, підвозу продуктів і ліків», - заявив Гайдай.

Також він додав, що російський агресор глушить зв'язок.

За словами Гайдая, зараз на державному рівні вирішується питання надання гуманітарного коридору. Але інформація про «зелений» коридор має надійти від офіційного джерела.

«Не вірте російським окупантам і їхнім коридорам - вони здатні на будь-яку провокацію!», - закликав населення керівник області.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-