Visa призупиняє міжбанківську комісію для внутрішніх транзакцій в магазинах України

Visa призупиняє міжбанківську комісію для внутрішніх транзакцій в магазинах України

Укрінформ
Платіжна система Visa призупиняє міжбанківську комісію для внутрішніх транзакцій в торгівельних точках в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомила старший віце-президент і регіональний менеджер Visa в Україні Віра Платонова у Фейсбуці.

"Visa скасує внутрішні транзакційні комісії та призупинить дію міжбанківської комісії для внутрішніх транзакцій в торгівельних точках впродовж березня 2022 року", - написала Платонова.

Visa також тимчасово скасує внутрішні міжбанківські та еквайрингові транзакційні комісії на території України для платежів на благодійні цілі до 31 травня 2022 року.

"Ці заходи спрямовані на підтримку наших клієнтів та торгівельно-сервісних підприємств, а також на забезпечення функціонування електронних платежів в цей складний час", - підкреслила Платонова.

Як повідомлялося, банківська система України залишається стійкою і ліквідною навіть в умовах воєнного стану. Національний банк України в умовах військової агресії відклав ухвалення рішення щодо розміру облікової ставки і залишив її незмінною - на рівні 10%.

За словами голови НБУ Кирила Шевченка, Національний банк в умовах воєнного стану застосовуватиме ключову ставку та інші монетарні інструменти для контролю над інфляційними очікуваннями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-