Російські військові почали мінувати Херсон – містян просять дивитися під ноги

Російські військові почали мінувати Херсон – містян просять дивитися під ноги

Укрінформ
Російські військові почали мінування Херсона - встановлюють «розтяжки» в середмісті.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Херсонської ОВА Геннадій Лагута, передає Укрінформ.

«Рашисти почали мінувати Херсон. Очевидці повідомляють, що вони встановили «розтяжки» у середмісті - поблизу будівлі ТРК «Скіфія». Де ще російські окупанти залишили подібні «подарунки» - достеменно невідомо», - зазначив Лагута.

Херсонська ОВА наполегливо просить містян обережно пересуватися і дивитися під ноги, особливо коли місцевість має високу траву.

«Якщо все-таки побачили вибухівку - не чіпайте її в жодному разі. Вона може детонувати та вбити або покалічити вас. Повідомте про її місцезнаходження правоохоронцям. Поділіться цією інформацією, адже вона може врятувати здоров’я та життя», - додав очільник області.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні 1 березня точилися вуличні бої, російський ворог обстрілював житлові квартали. Мерія оприлюднила попередню інформацію про загиблих у результаті нападу агресора; збір даних для встановлення точної кількості вбитих та їх ідентифікації триває.

3 березня голова ОДА повідомив, що будівлю Херсонської ОДА зайняв ворог. Водночас міський голова Херсона поінформував, що у мерії Херсона працює штаб, який займається питаннями життєзабезпечення, над містом – український прапор, усі депутати та чиновники попереджені про відповідальність за державну зраду.

Президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-