Ворог розганяє фейк стосовно мобільного зв'язку - СБУ

Ворог розганяє фейк стосовно мобільного зв'язку - СБУ

Укрінформ
Служба безпеки України попереджає українців про черговий фейк ворога щодо  встановлення устаткування мобільного зв'язку.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Фейсбуці.

"Шановні українці, сьогодні розганяється новий фейк про те, що "окупанти ставлять устаткування мобільного зв'язку, який може перебивати наші мережі". Далі - йдуть "поради", як треба правильно обрати мережу", - йдеться у повідомленні.

У СБУ офіційно заявили: "окупантам замість устаткування краще ставити свічки. За упокій" і порадили не піддаватись ворожим фейкам.

Як повідомляв Укрінформ, Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова спростувала інформацію про нібито домовленості стосовно взаємодії з російським омбудсменом Тетяною Москальковою.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: moderndiplomacy.eu

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-