Українські кібервійська виклали у вільний доступ телефонну базу Кремля

Українські кібервійська виклали у вільний доступ телефонну базу Кремля

Укрінформ
Українські кібервійська зламали сайт Кремля, тож тепер у вільному доступі наявна вся телефонна база Кремля, навіть є номери пулу кремлівських ворожок.

Як передає Укрінформ, про це заявив радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

«Ми спільно з кібервійськами України зламали сайт Кремля і тепер у вільному доступі у нас є вся телефонна база Кремля. Починаючи від керівників адміністрації і закінчуючи їхніми журналістами, їхніми ГО, і, ви навіть здивуєтеся – їхніми ворожками. Так, у телефонній базі Кремля є окремий пул кремлівських ворожок. Це до того, як працює інформаційна машина РФ», - поінформував радник глави МВС.

Він заявив, що розповів цю інформацію для того, щоб громадяни, якщо вони мають 5 хвилин вільного часу, зайшли на Телеграм чат-бот «Власть РФ», на якому були вивішені всі телефони керівництва РФ – депутатів Держдуми РФ, і так далі.

«Витратьте, будь ласка, 5 хвилин свого вільного часу, наберіть будь-кого (але дуже важливо, щоб ви записували це на відео, або хоча б по аудіо), і говоріть з ними про все, що ви хочете, запитайте у них все, що ви хочете, але обов’язково потім викладіть це, будь ласка, у свої соціальні мережі. Потім це буде великою доказовою базою. І обов’язково це буде неймовірно вибивати з колії величезну масу людей, які зараз думають про війну з Україною, а тепер нехай подумають про своє майбутнє», - заявив він.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-