SMS про ситуацію в регіонах: Київстар допомагатиме ДСНС інформувати українців

SMS про ситуацію в регіонах: Київстар допомагатиме ДСНС інформувати українців

Укрінформ
Державна служба України з надзвичайних ситуацій завдяки співпраці з Київстар інформуватиме громадян про актуальну ситуацію у їхньому регіоні та надаватиме рекомендації через SMS-повідомлення.

Про це Укрінформу повідомили в компанії.

"SMS будуть надходити від імені DSNS UKR – це офіційне джерело SMS-інформування від ДСНС для абонентів Київстар. Державна служба також працює над тим, щоб абоненти й інших мобільних операторів могли отримувати такі повідомлення вже найближчим часом", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що таким чином ДСНС та Київстар допомагатимуть громадянам отримувати життєво важливу інформацію та рекомендації якомога швидше, коли у людей може не бути доступу до інтернету або вони не можуть самостійно та швидко перевірити її.

Державна служба разом з Київстар закликають громадян довіряти лише офіційним джерелам. Зокрема, останню перевірену інформацію від ДСНС можна отримати у соціальних мережах FacebookTelegramInstagramTwitter, а також на YouTube-каналі відомства.

Як повідомлялося, Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що обслуговує 26,3 млн абонентів мобільного зв’язку і 1,2 млн абонентів фіксованого інтернету. Компанія надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій. Мережа 4G Київстар доступна на території з 90% населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-