Під Трьохізбенкою українські війська знищили два російські танки, БМП і змусили ворога відступити

Під Трьохізбенкою українські війська знищили два російські танки, БМП і змусили ворога відступити

Укрінформ
Під Трьохізбенкою на Луганщині українські військові знищили два російські танки і один БМП та змусили ворога відступити.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба операції Об’єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

“Бронегрупа російсько-окупаційних військ намагалася прорвати оборону українських військ в районі населеного пункту Трьохізбенка”, - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого зранку Генеральний штаб Збройних сил України поінформував, що десантно-штурмові війська Збройних сил України ведуть бойові дії в районах населених пунктів Димер та Іванків, куди просунулась велика кількість броньованої техніки противника, та зупинили переважаючі сили ворога на рубежі річки Тетерів. Міст через річку зруйновано. Також НЕХТА повідомляла, що з Димера Київська області рухається техніка російських військ у бік Києва. Близько 56 одиниць. Крім того, у Генштабі ЗСУ повідомляють, що противник наніс повітряний удар по підрозділах у районі міста Кропивницький. Відмічено значну активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового та з Тирасполя. Ще одна тактична група зі складу сил оборони утримує аеродром Гостомель, до якого вчора рвались російські повітряні десанти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-