Знеструмлене місто та зруйновані будинки - наслідки обстрілів окупантів на Донеччині

Знеструмлене місто та зруйновані будинки - наслідки обстрілів окупантів на Донеччині

Фото
Укрінформ
На Донеччині окупанти обстрілами знеструмили місто Красногорівка та зруйнували ще 5 будинків у двох населених пунктах – селищі Побєда та місті Залізне.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

«Надійшло повідомлення про те, що Красногорівка залишилася без електропостачання. Перебито лінію. Районні електричні системи очікують режиму тиші», - написав очільник області.

Наслідки обстрілів окупантів на Донеччині / Фото: Павло Кириленко, Facebook

Він нагадав, що за оперативною інформацією, сьогодні зранку стався інтенсивний обстріл околиць Мар'їнки - снаряди російської важкої артилерії долітали до школи-інтернату. Крім того, сьогодні зранку було зруйновано 4 будинки у селі Побєда. А з боку Горлівки окупанти ведуть обстріл міста Залізне — 2 снаряди влучили в приватний будинок, пошкодили вікна, дах та одну кімнату.

«На щастя, станом на цю мить жертв немає», - зазначив Кириленко та опублікував фотографії руйнувань у Мар'їнці та селищі Побєда.

Читайте також: Росія розмістила в ОРДЛО ще 134 одиниці військової техніки

Як повідомлялося, минулої доби (19 лютого) російські окупанти здійснили 138 обстрілів по 37 населених пунктах Донецької та Луганської областей.

Внаслідок обстрілів населених пунктів пошкоджено школу, насосну станцію та 20 житлових будинків на Донеччині, а також адмінбудівлю, газопровід та 11 будинків у Луганській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-